ervaringen jimdo

Zakelijk nieuws is niet het enige waar we tegenwoordig aandacht aan moeten besteden, want er zijn veel economische indicatoren die naar buiten komen en andere factoren zoals beurstrends en zelfs enkele zeer zichtbare natuurrampen zorgen ervoor dat we de balans moeten opmaken van wat de toekomst van onze economische status zou kunnen zijn. Maar bedrijfsnieuws is niet precies het eerste waar we aandacht aan moeten besteden, want er zijn veel dingen die van invloed kunnen zijn op ons bedrijf en de vooruitzichten voor de toekomst kunnen veranderen. Daarom is het belangrijk dat we meer aandacht besteden aan drie gebieden: zakelijke lening, zakelijke verzekering en zakelijk krediet.

zakelijk nieuwszakelijk nieuws

Zakelijk nieuws is niet het enige waar we deze dagen aandacht aan moeten besteden, aangezien er veel economische indicatoren naar buiten komen en andere factoren zoals beurstrends en zelfs enkele zeer zichtbare natuurrampen ervoor zorgen dat we de balans moeten opmaken van wat de toekomst van onze economische status zou kunnen zijn. Maar bedrijfsnieuws is niet precies het eerste waar we aandacht aan moeten besteden, want er zijn veel dingen die van invloed kunnen zijn op ons bedrijf en de vooruitzichten voor de toekomst kunnen veranderen. Daarom is het belangrijk dat wij meer aandacht besteden aan drie gebieden: bedrijfskrediet, bedrijfsverzekering en bedrijfskrediet.

Onlangs beloofde de Britse premier David Cameron bezuinigingen en budgettaire besparingen aan grote bedrijven, met als gevolg dat kleine bedrijven met financiële onzekerheid werden geconfronteerd. Het bedrijfsleven staat er op dit moment goed voor, vooruitlopend op een mogelijke recessie en een mogelijke financiële crisis, maar het gaat nog steeds een onzekere toekomst tegemoet omdat grote opkomende economieën onder sterke druk staan van de handel en andere externe factoren, en oudere, grotere bedrijven hun marktaandeel in zeer korte tijd kunnen zien verdwijnen, terwijl nieuwe bedrijven moeite hebben om zich staande te houden temidden van een instabiele economie. Een mogelijke oplossing voor dit probleem is een bedrijfskredietlijn, die vergelijkbaar is met een lening, maar kredietverstrekkers hoeven alleen de vorderingen van hun cliënten goed bij te houden. De Britse regering heeft aangekondigd dat zij de limiet van de zakelijke kredietlijn zal verhogen om kleine bedrijven te helpen het hoofd te bieden aan elke ongunstige situatie tussen nu en april 2021.

Een toename van het gebruik van zakelijke kredietlijnen kan zowel een zegen als een vloek zijn, afhankelijk van het succes ervan. Een succesvolle zakelijke kredietlijn vergroot de cashflowproblemen van bedrijven met een slechte cashflow. Slechte cashflow problemen worden gekenmerkt door bedrijven die hun kasreserves aanspreken of hun activiteiten liquideren om aan de financieringsbehoeften te voldoen, waardoor ze zware kosten voor het management moeten maken. Met een zakelijke kredietlijn eisen kredietverstrekkers slechts een derde van het totale bedrag dat nodig is voor kapitaaluitgaven als onderpand, wat het voor bedrijven gemakkelijker maakt om geld bijeen te krijgen voor kortetermijnbehoeften. Aan de andere kant, als bedrijven zonder krediet komen te zitten, lopen ze het risico dat de zakelijke creditcardschulden aanzienlijk groeien, wat van invloed is op de cashflow en hun kredietwaardigheid.

Sources for this article: